Kurs - uppföljning med handledare

bakgrundsbild1

"Uppföljning med handledare" är en kompletterande och frivillig del av obligatorisk introduktionsutbildning för övningskörning med handledare. Har man gått introduktionskurs för elev och handledare hos oss tidigare tillkommer ingen kostnad.

Vem vänder sig Uppföljning med handledare till?

Kursen vänder sig till de handledare som önskar bidra till en utbildning för en trygg och bra förare. Utifrån handledarnas erfarenheter medverkar vi med erfarenhet och kunskap samt ger råd om hur ni kan jobba vidare hemma på ett bra sätt. Kurs är en komplettering av tidigare gjord introduktions- och handledarkurs.

 

Hur går kursen Uppföljning med handledare till?

Trafiklärare har en inledning för att starta upp ett samtal om våra gemensamma erfarenheter av handledning. Vi medverkar med våra erfarenheter och kunskaper. Vi avslutar kursen med att sammanfatta kursen tillsammans.

Om kursledaren för Uppföljning med handledare?

Kursledare: Fredrik Lundqvist med 24 års erfarenhet av trafikundervisning, involverad i arbete med ny kursplan B och tidigare utbildare i kursplan B för trafikinspektörer och trafiklärare (VUC), beteendevetare med inriktning organisationspsykologi mm.